Raevnet er endelig her! Det har taget flere år at samle materiale, men nu er den største samling af computerspil i historien blevet samlet. I denne samling finder du over 17.000 forskellige spil, der spænder over hele verden.

Det speciale ved denne samling er, at det indeholder mange sjældne og unikke spil. Faktisk finder du en stor del uofficielle versioner, mods og demoversioner af populære spil, såvel som nogle af de første eksempler på computerspil fra 70’erne og 80’erne. Dette betyder, at denne specielle samling er et must-see for computerspilsentusiaster og historikere alike.

Verdens største computerspilsamling skal bevares som et nationalt kulturarv med det formål at understøtte fremtidens innovationspotentiale. Det gir ikke kun mulighed for børn at opdage glæden ved gaming, men giver alle interesserede mulighed for at beundre computerens historie.

Samlingen vil blive udstillet på flere steder, og der vil blive arrangeret arrangementer med fokus på forskellige dele af spilhistorien. Så hvis du synes computerspil er interessante, er denne enestående samling et godt sted at starte. Se frem til at se verdens største samling af computerspil!

Verdens største samling af computerspil nogensinde er netop landet i Danmark! Den unikke samling rummer mere end 24.000 titler fra hele verden, der spænder lige fra de første ’80’er computerspil til de nyeste digitale titler.

Der er lidt for enhver taste, lige fra strategiske spil som Civilization, om bordspil som Life og selvfølgelig alle de gamle klassiske 8-bit platformer. Samtlige titler er blevet kurertransporteret fra store dele af det globale marked og nu skaber denne ekstraordinære samling af spil derfor en helt ny æra af computerentertering og udforskning af det digitale univers.

Ejere af denne samling får endda fri adgang til anerkendte spilproducenter og -udvikleres sider, der normalt skal betales for. Dette bevirker derfor, at ejerne har rig mulighed for at finde de bedste tips, helt gratis.

Ønsker du at udforske verden af computerspil – historie, alsidighed og underholdning – så vil denne historisk største samling være det perfekte match for dig. Bemærk at der kun er et begrænset antal eksemplarer på lager. Derfor opfordrer vi dig til at ikke at vente med at bestille!

Vi har spillet computer- og videospil i mange år. Som teknologien er blevet mere avanceret, er de store oplevelser der følger med dem blevet større. Derfor, når du hører om den største samling af computerspil i verdens historie, kan du sagtens forvente en imponerende liste.

VG-samlerne fra Schalcher, Tyskland, har gennem flere år samlet over 13 tusinde kasserede computerspil på originalmedier. De forskellige genrer går fra strategi over sports- og action-til lyssky skudspil. Alt dette pakkes sammen i et 80 kvadratmeter store lagerrum til et formidabelt udsmykningsobjekt, der mætter både seere og spilleres sanser. Og som det giver mening, bliver den enorme samling af spil hyppigt ryddet op for at holde alt fremtrædende.

Selvom det øjeblikkelige højdepunkt af dette lagerrum måske kunne være alle de eksemplarer af vilkårlige titler, der nogensinde var ude på markedet, er det stadig meget imponerende at se på alle de hele kategorier af videospil udvikling. Et utrolig populært spil som biblioteket har en stor samling af er Mario Bros!

Da disse mega fans bragte computerspilsamlingen sammen, tror vi det var fordi at de meget godt lide disse videospil. Men det betyder ikke at du ikke kan nyde alle disse forskellige udgaver af værker inden for dataspil genren. Fast eller ej, VG-sammelerens arbejde er imponerende!